Надяждане по горнооряховски във Варна


Надяждане по горнооряховски във Варна

Дойде и редът на Варна да бъде домакин на Фестивала на Балканската скара. От 16 до 19 юни в Морската градина на града заедно с Фестивала на Балканската култура и кулинария „Варна Мези” ще гостува и GO GRILL с най-новото ни мобилно модерно съоръжение. Освен на балканските вкусотии и сочните продукти на GO GRILL, посетителите ще се радват на богата развлекателна програма и различни спортни инициативи. Докато хапвате сладко при нас, на огромен киноекран ще можете да проследите мачовете от Европейското първенство по футбол. Всяка вечер програмата ще завършва с големи концерти, в които ще вземат участие най-добрите школи и състави от града, както и български рап звезди и известни балкански изпълнители.

Всеки ден в рамките на фестивала от 18.00 часа GO GRILL организира състезание по надяждане с кебапчета за две минути, като в последния фестивален ден – неделя за наградата от 100 лева ще мери сили всеки победител и неговият подгласник с малка разлика в броя изядени кебапчета от предишните три дни. Скоростното хапване в другите фестивални градовове премина много оспорвано и под овациите на екзалтирана публика, която въодушевено насърчаваше участниците. Засега рекордът за изядени кебапчета GO GRILL за две минути е десет броя. Търсим лакомник, който да счупи този резултат и да грабне столевката във Варна.

Гъмзата, Нели Петкова, Румънеца и Енчев, Бобан Здравкович, Кристо и Спенс – хедлайнери на фестивала на скарата във Варна.

1000 подаръка, 100 литра безплатна бира очакват варненци на “Варна Мези”.