За нас

ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИИ

GO GRILL е трето поколение фамилна компания, успяла да съхрани уникалните традиции на горнооряховската скара.

Ние произвеждаме продукти за скара по старата технология от висококачествено свежо месо и натурални подправки – без изкуствени консерванти, без оцветители, без заместители.

В нашите продукти няма да намерите соя, глутен, прат и други недоразумения на съвременната хранителна индустрия. Правим ги така, както ги е правил дядо ни Ради Велков – съосновател на сдружение „Месоколбасарско” в Горна Оряховица през 30-те години на миналия век. Така, както ги е правил баща ни Велко Велков – 35 години Главен Технолог на транжорната към „Обществено хранене” Горна Оряховица. Произвеждаме чисти и свежи продукти, които ще Ви напомнят вкуса на времето, когато кебапчетата се правеха простичко само от хубаво месо и малко подправки.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим на съвременния българин вкусна, висококачествена и здравословна храна – натурална българска скара – оригинална част от богатата кулинарна култура на народа ни. По всяко време, във всеки град, на удобно място, ние предоставяме на нашите клиенти възможността за добра храна – винаги еднакво вкусна, бързо приготвена, с гарантирано качество, с безкомпромисна хигиена и отлично обслужване.

Приятели, нека не забравяме превъзходния вкус на истинското българско кебапче, кюфте, наденичка или шишче, такива каквито са били по времето на нашите деди… Има неща, които не бива да се променят!

Амбицията ни за изграждане на национална верига обекти за бързо хранене е мотивирана от уникалните продукти вече трето поколение собствено производство „Горнооряховска скара”, дългогодишния ни опит в областта на заведенията за хранене, нова визия и идеи за модерния обект за бързо хранене, постоянно качество и чистота на продукцията, бързина и непосредственост при приготвяне на храната, и всичко това на съвсем достъпни цени.

Всичко започва през 2009 година, когато концептуалният бизнес модел GO GRILL стана реалност – през месец май стартира първият пилотен обект в град Горна Оряховица. В продължение на три години адаптирахме модела към реалните условия и изискванията на нашите клиенти. Сега можем да се похвалим с изчистен бизнес модел, вдъхновен от българската традиция скара-бира, ориентиран към нуждите на модерния потребител с динамичен начин на живот.

Собствено производство

Разполагаме с модерно и високотехнологично предприятие за производство на месни продукти за скара “Горнооряховска скара”, в което съчетаваме успешно семейните производствени традиции с европейските стандарти и природозащитните възгледи на съвременното общество. Качеството на нашите продукти е в основата на концепцията GO GRILL.

Стриктно изпълнение на рецептите и прецизен технологичен процес, максимален контрол на качеството на месото и подправките са от първостепенно значение за нашето производство. Можем да заявим, че следим всички процеси, съпътстващи нашия продукт до Вашата трапеза – от входа на суровините, през целия производствен процес, доставките до нашите обекти, съхранението и изпичането на продуктите, до вежливото обслужване и безкомпромисната хигиена във всеки един обект от веригата.

Вашето мнение има значение

Контролът на качеството е нашата истинска реклама и гаранция за Вашето добро настроение докато похапвате вкусно при нас. С Вашата помощ и подкрепа ние можем да предлагаме по-качествени продукти близо до Вас! Вашето мнение като клиенти на GO GRILL е изключително Важно за нас и нашите партньори. Затова ще Ви бъдем благодарни, ако изпратите своите отзиви или препоръки чрез посочената форма за обратна връзка.