КЕТЪРИНГ

КЕТЪРИНГ

Корпоративен кетъринг от GO GRILL

Корпоративният кетъринг осигурява доставката на храна и напитки и придружаващо обслужване при провеждане на фирмени, спортни и фестивални събития на определено от клиента място и време. Той е съобразен със спецификата на конкретното мероприятие и отговаря изцяло на потребностите му.

Защо да поръчате корпоративен кетъринг от GO GRILL?

  • Приготвяме храната на място

Предлагаме я на гостите Ви топла и сочна, изкушаващо ароматна и с неповторим вкус. Наш специалитет е традиционната „Горнооряховска скара“. Наследници сме на почти вековна традиция в майсторенето ѝ. Създаваме продуктите по стара технология, от прецизно подбрано свежо месо и натурални подправки,  без соя, глутен и синтетични добавки, с контролирано качество при безкомпромисна хигиена.

  • Разполагаме със специализиран мобилен обект

Той е създаден, за да осигурява реализирането на поръчания корпоративен кетъринг от GO GRILL на желаното от Вас място в посоченото от Вас време.

  • Идваме с напълно оборудвана каравана

Тя е с модерна визия и функционален дизайн. Комплектувана е с удобни маси за хранене, брандирани чадъри и стендове с вградени кошчета за отпадъците. Така почистването след събитието е бързо и лесно.

  • Осигуряваме безупречно обслужване

Екип от най-добрите професионалисти във веригата пекат и приготвят на място известните продукти „Горнооряховска скара” специално за Вас и Вашите гости.

  • Допринасяме за настроението и успеха на партито

Атрактивното приготвяне на скарата се превръща в естествен притегателен и организиращ център на събитието, действа предразполагащо и отпускащо на участниците в него.

В какви случаи е подходящо да ползвате корпоративен кетъринг от GO GRILL

Корпоративен кетъринг от GO GRILL е отлично решение за градински партита, различен тип обучения, тиймбилдинги, фирмен рожден ден на открито, спортни събития, фестивали и концерти. Всички събития с неформален дух и стил, които предполагат интензивно непосредствено общуване, се допълват чудесно от апетитната, ароматна скара.

С корпоративен кетъринг от GO GRILL получавате традиционна българска храна, съчетана със съвременно усещане и отношение към храненето. Днес то носи не само наслада, но и забавление. С наша помощ ще впечатлите гостите и участниците в мероприятието и за Вашето събитие ще се говори дълго, с добро чувство.

За повече информация попълнете формата за контакти и ние ще се свържем с Вас!