Прочутите кисели краставички от GO GRILL


Прочутите кисели краставички от GO GRILL

В съответствие с принципите на GO GRILL да предлага на своите клиенти продукти с най-високо качество и да си сътрудничи с водещи компании, утвърдени на световния пазар, след дълго проучване открихме и внесохме в България изтънчена добавка към нашата вкусна скара.

Фирма ЕФКО е най-големият производител на консервирани плодове и зеленчуци в Австрия. Историята на фирмата започва през далечната 1941 година, когато няколко предприемчиви земеделци от плодородния район край река Дунав в сърцето на Австрия основават земеделска кооперация Ефердинг. Прочутите кисели краставички за първи път излизат на пазара през 1950 и се превръщат в класика сред консервираните зеленчуци. Производствените методи постоянно се подобряват, а рецептите стават все по-рафинирани. Днес 118 земеделски производители от региона произвеждат плодове и зеленчуци с най-високо качество, съгласно строги критерии. Всеки който купува продуктите на ΕΦΚΟ може да бъде сигурен, че купува най-доброто качество.

ГО ГРИЛ представя на вашето внимание легендарните кисели краставички за 0.45 лв/бр, апетитните чорбаджийски чушлета за 0.40 лв/бр и приятно лютите чушлета на Ефко за 0.35 лв/бр.
Добър апетит с GO GRILL на всички наши приятели!