GO GRILL тръгва на турне заедно с Фестивала на Балканската скара


GO GRILL тръгва на турне заедно с Фестивала на Балканската скара

От 26 до 29 май старопрестолният Търновград е домакин на фестивал на балканската скара, който ще представи кулинарното многообразие на Балканите, фолклора, традициите и обичаите на България, Сърбия, Македония, Гърция и Турция. GO GRILL с гордост представя вкусната горнооряховска скара на събитието „Велико Търново мези”, което се организира съвместно с Община Велико Търново, фондация „Румънеца и Енчев” и спонсори. Фестивалът е с безплатен вход и е сред най-мащабните в България. Освен на балканските вкусотии и сочните продукти на GO GRILL, посетителите ще се радват на богата развлекателна програма и различни спортни инициативи. Докато хапвате сладко при нас, на огромен киноекран ще можете да проследите паметни мачове на българския национален отбор по футбол, както и мачовете от Шампионска лига и Европейското първенство по футбол. Всяка вечер програмата ще завършва с големи концерти, в които ще вземат участие най-добрите школи и състави от всеки град, както и български рап звезди и много балкански изпълнители.

Всеки ден в рамките на фестивала от 18.00 часа GO GRILL организира състезание по надяждане с кебапчета, като в последния фестивален ден – неделя за наградата от 100 лева ще мери сили всеки победител и неговият подгласник от предишните три дни. Първият състезателен ден по надяждане премина много весело и вкусно, а победителят успя да излапа 5 горещи кебапчета за две минути. Търсим лакомник, който да успее да подобри този резултат и да грабне нашата парична награда. Състезанието по надяждане ще продължи да се провежда във всеки град, в който гостува Фестивалът Mezi, по същото време от фестивалната програма.

Участието на GO GRILL на фестивалите на Балканската скара в България продължава, както следва: 2-5 юни в новия парк на Стара Загора, 9-12 юни на открития паркинг към Мол Бургас Плаза, 16-19 юни в Морската градина във Варна, 23-26 юни в Скейт парк „Св. Георги” в Добрич и 30 юни – 3 юли на Кея в град Русе. Забавлявайте се и похапвайте вкусно с нас!