Скоростни игри и Горнооряховска скара на Републиканския шампионат по картинг 2017 в Хасково

12 юни 2017
Категория
Новини и събития

На 9 -11 юни картинг писта Хасково бе домакин на трети кръг от републиканския шампионат по картинг. Състезанията от всички класове Mini BG, Mini, Rotax Junior, Rotax Max и KZ-2 се проведоха в неделя.

Дани и Алекс Атанасови11-годишните близнаци Дани и Алекс Атанасови, които GOGRILL подкрепя този сезон участваха в клас Mini и се представиха достойно на скоростното трасе. Известният им баща - рали шампиона на България в клас RC3 за 2016 година Йордан Атанасов тази година се е посветил изцяло на спортната им кариера.

Картинг пистата в град Хасково е една от най-големите и най-добре оборудвани на Балканите. Ежегодно тук се провеждат редица национални и международни шампионати. Размерите на комплекса са впечатляващи, а трасето е с дължина над 1000 м.

За GO GRILL беше изключително удоволствие да присъства на това спортно събитие, заедно с най- младите надежди на автомобилния спорт в България. Присъстващите утолиха глада си с нашата вкусна скара и се заредиха емоционално с енергия, ентусиазъм и възторг от смелите деца – пилоти, които летяха шеметно и безстрашно, неотстъпвайки по нищо на своите по-опитни колеги.

Haskovo Carting 2017IMG_6863

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Присъедини се към голямото семейство на GO GRILL!

Франчайз партньорство »