Всичко българско и родно любя, тача и милея

30 април 2017
Категория
Новини и събития

Съхраняването на българските фолклорни традиции е част от стремежа на GO GRILL да запази многообразното ни културно наследство.

На 30 април, в навечерието на празника на китното новозагорско село Еленово, в месността Кара дере се проведе грандиозен фолклорен събор. Участници от различни краища на страната и гостите на събитието имаха възможността да се насладят на уникални гласове и инструменти, кръшни традиционни танци, а нашата вкусна Горнооряховска скара допълни автентичната българска картина.

Изключителната атмосфера, красивата природа и нашите традиционни кебапчета, кюфтенца и наденички допринесоха за настроението на  любителите на народното творчество. Скарата на GO GRILL цвърчеше весело под народните ритми и едва смогваше да задоволи апетита на всички посетители на колоритния фестивал.  

GO GRILL подкрепя горещо целите на организаторите за популяризиране на българския фолклор, предаване на старите народни традиции на младото поколение и опазване на българската национална идентичност. Традицията е жива, когато се предава от поколение на поколение!

DSC_1202 DSC_1409DSC_1446 DSC_1167DSC_1173DSC_1345DSC_1902DSC_1617DSC_1428DSC_1609

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Присъедини се към голямото семейство на GO GRILL!

Франчайз партньорство »