Зрелища и Горнооряховска скара в първия кръг от Републиканския рали шампионат 2017 в Хасково

14 май 2017
Категория
Новини и събития

На рали като на рали! В първия кръг от Републиканския шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут на най-дългото в страната трасе в Хасково имаше от всичко – шеметни скорости, екшън, трудни моменти за някои от пилотите, увенчан с успех завършек за други и разбира се нашата вкусна скара. Зрителите, жадни за зрелища и гладни за неустоимите кебапчета GO GRILL с интерес следяха оспорваната надпревара. Комбинацията от добро представление и вкусна храна винаги носи успех!

Ралито бе открито от председателя на Българската федерация по автомобилен спорт Владимир Илиев, който в приветствието си наблегна на това, че победата е важна, но не трябва да е на всяка цена. Той призова и за намаляване на катастрофите по пътищата на страната.

Екипът на HYUNDAI RACING TROPHY, подкрепян от GO GRILL през този сезон, се представи много достойно. Голям успех постигна 18-годишният хасковски пилот Симеон Симеонов в дебюта си в най-мощната серия „Макси”. Симеон успя да завърши с отлично време и да заеме почетното трето място на стълбичката до втория Пламен Камбуров и финиширалия първи Константин Маршавелов.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Присъедини се към голямото семейство на GO GRILL!

Франчайз партньорство »